Hoe werken de Office365 Release-programma’s?

Voordat Microsoft een update van Office 365 uitbrengt, wordt deze grondig getest en geëvalueerd op prestaties en schaalbaarheid. Voor belangrijke service-updates ontvangt u eerst bericht via de Office 365-blog. Wanneer de testfase is afgerond, wordt de datum van de update en verwachte openbare rollout aangekondigd via het Office 365-berichtencentrum.

Een week of meer na de openbare aankondiging wordt de update toegepast op Office 365-accounts die voor het First Release-programma hebben gekozen. Drie of meer weken na de openbare aankondiging wordt de update toegepast op Office 365-accounts in het Standard Release-programma. De update verschijnt voor alle gebruikers binnen de organisatie, dus ook voor beheerders.

Opmerking    Het meldingsschema is alleen van toepassing voor klanten die het First Release-programma al hebben ingesteld. Klanten die kort na een aangekondigde update gaan deelnemen aan het First Release-programma ontvangen mogelijk binnen één week updates.

 

Updates voor First Release- en Standard Release-klanten zijn ten minste respectievelijk één week en drie weken na de aankondiging beschikbaar. De werkelijke tijd tot ontvangst van de update kan langer zijn afhankelijk van de grootte en complexiteit van de update. Er kan niet worden gegarandeerd hoe lang het duurt voordat een update beschikbaar is.

See on Scoop.itOffice365

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s